Terapiarbete

Nu har jag fixat lite i hallen (med Daniels hjälp).
Blev rätt nöjd..



Trött och ledsen...

Jag kan va spydig och bitchig ibland, men det beror ju lite på mot vem.

Just nu är jag bara otroligt ledsen och trött på att ta emot "osynliga" giftiga kommentarer.. Tankar som snurrar gör att jag ofta blir svarslös.. Var det menat så? Tolkade jag det fel? Måhända, men igår brast det och jag känner mig nerslagen.  

Jag känner mig själv, känns ngt fel har jag en stor svaghet. Detta är att jag inte berättar exakt hur det känns utifrån mig, istället surar jag, och tillsist tröttnar jag och undviker situationer som kan bli mer fel.

Men så här är det: Ni i min omgivning, ngt har gått fel, jag vill inte prata om det, jag klarar mig själv. Det är den enda förklaring jag tänker ge på varför jag varit som jag varit de senaste veckorna. Det tär på mig. Förhoppningsvis räcker detta. Annars känner jag att en enorm urladdning är påväg, och detta är ngt jag hoppas kunna undvika. Det har jag varken tid eller ork med!

Punkt.

Imorgon är en ny dag. Usch.

Valputställning

Nu i helgen skulle jag egentligen ställa ut Nitro för första gången. Eftersom det inte gått 28 dagar (karenstid) sen han åt medicin mot sin växtvärk tog jag inte med honom då detta hade räknats som doping.

Men Lina skulle ställa ut Enya, så jag hängde med dom istället så fick Nitro stanna hemma med husse!

Väl där köpte vi ett program och innan jag gick till Ring 4 för att berätta att "Stig" (Nitros registrerade namn hos SKK) inte skulle komma tittade jag över programmet. Va nyfiken på vad det mer va för munsterländrar som skulle ställas ut, visste bara att det va Nitro och 2 till.

Gissa min förvåning när det var Stina & Sture! Nitros syskon! Blev väldigt glad när jag fick träffa dem igen, så synd att inte lille Stig kunde vara med bara... Syskonen va jättefina båda två! Stina är väldigt lik Nitro i färgerna och Sture va grov och fin i kroppen, mkt grövre än Nitro tyckte jag! Väldigt vackra båda två!


Stina



Sture




Roligt var oxå att det gick bra för Lina och Enya, skötte sig galant i ringen och hade fin kontakt hela tiden.





Enya & Lina


Snyft



Oh ja... I L.O.V.E my doggy.....


Addicted

Jag har ett erkännande att göra.. Jag har blivit beroende. Min sociala liv och mitt samboskap står på spel. Jag skyller detta på Stephenie Meyers fantastiska fantasi som skapat Twilight-böckerna.

Allt började för någon vecka sedan då jag såg första filmen. Först en gång, sedan igen och igen. Jag har hit intills sett filmen 4,5ggr.

Och som om detta inte räckte, oh nej, jag var tvungen att dra någon mer med mig ner i mitt Twilight-beroende. Först min oskyldiga lillasyster, därefter min mamma (som jag inte trodde skulle fastna med sån kraft som hon gjorde).

Min sömn har blivit kraftigt störd sen jag fick hem böckerna på posten, vart ska detta sluta?

Min mamma har förhandsbokat New Moon på CDON.

Min lillasyster har redan planerat in ett biobesök för oss 3 till sommaren då Eclipse ska ha premiär.

Hela kroppen pirrar och jag känner en konstant spänning av vad som kommer ske på nästa boksida med Bella, Edward, Carlisle, Esme, Jasper (mjau, Jackson Rathbone mums!), Alice, Rosalie, Emmet och alla de andra.. Jag lyssnar t.o.m. på Clair De Lune av Debussy (lyssnar aldrig på klassisk musik annars) och jag älskar den! Men även "Bella´s Lullaby" går varm på spotifyn. Twilight har mig i ett fast grepp och jag vill inte sluta.

Det är tur att min syster och mamma är lika tokiga som jag så att jag inte behöver belasta min sambo och mina vänner med mitt prat om de underbara karaktärerna!

Läste ut Om jag kunde drömma igår natt och har redan läst 100 sidor in i När jag hör din röst.

I Can’t Stop. . .


Kära Nitro

Lite bilder på en knasig liten hund :)


Fullt ös i snön




Ååh Kamerablixten är så stark matte!


Söta Marcel



Han hittar sovplatser överallt i detta hus; sängen, fönstren, bokhyllan, sofforna, fåtöljen och nu även i handfatet..


Flitiga små möss

Igår tog jag och D tag i innerdörrarna som skulle målas. Kvickt skulle det gå! Eftersom vi målade med lasyr skulle det gå fort som attans för att det inte skulle hinna torka och bli penselstreck osv.. Ganska knixigt, men jag tycker ändå att de blev jättefina! Så skönt att slippa de gamla tråkiga furudörrarna! Nu ska vi bara köpa handtag i matt krom, sätta dörrfoder och lite lister, sen är hallen så gott som klar!


Skidor och pulka!

Igår va vi i en närliggande liten skid/pulka-backe! Vädret va toppen och vi grillade korv och drack varm cholkad! Allt var toppen!

Måste bara posta gårdagens lyxigaste bild på Daniel och David! Lägg märke till "pojk-lyckan" som lyser i bådas ansikten :) haha!


Tanken bakom denna uppfinning va att packa snön i backen. Skotern de bruka köra med för att packa snön va trasig och det lade grunden för denna brillianta idé!


Tjejkväll med pyssel!

Nu är jag nyss hemkommen från en mycket rolig kväll hos Jenny!

Kvällen börja med tacos och rött vin! När vi ätit klart knackade det på dörren och en tjej som äger en pysselbutik i närheten kom med massvis av pärlor och annat smått och gott!



Jag valde att göra ett halsband, blev rätt nöjd tillsist! Har aldrig skapat egna smycken förr (bortsett från ett antal färgglada pärlhalsband på min barndomstid) och det var faktiskt riktigt roligt! Passande var att min nästan-granne Bella gjorde ett matchande armband, så nu kan vi låna av varann ;) hehe


Kvällens härligaste kommentar kom ifrån min söta granne Julia, 5 år:

J: Vad e det du dricker?
M: Det e vin..
J: Jaha! Då ska du kräka i natt??!

Barn är underbara :)


Just nu: The Kooks - She Moves In Her Own Way


Seminarium och shopping

Idag har det varit skola igen. Var oförskämt pigg imorse och hann t.o.m ta lite bilder i snön innan Lina skulle komma och hämta upp mig.



   
Marcel


Sötnosen!

Seminariet gick förvånansvärt snabbt och kändes helt okej! Både jag och Lina överaskades då båda hade en liten fasa över hur det hela skulle arta sig! Jag vågade t.o.m öppna munnen och prata högt och tydligt (!?) i klassrummet vilket är mkt sällsynt! Lina berättade efteråt att hon hade en fundering på att göra vågen och heja på mig, men lade ner ideén med motiveringen att det nog skulle bli en en-manna-våg :)

Efter skolan körde vi in till stan, Lina behövde ett lexikon och jag behövde VERKLIGEN nya byxor... Räknade mina jeans igår (detta gick fort!) och konstatera att jag bara har ett par... illa..
2 par nya jeans, 1 par stövlar och 1 par vanliga snörskor senare begav vi oss åter ut på vägen och Lina styrde bilen hemmåt!



Väl hemma insåg jag att det inte är nyttigt för mina stackars garderober att vara fulla med en massa gamla trasiga skor som jag aldrig mer kommer att använda, och städade därför ut en massa gamla innan jag satte in de nya!


Nitro va helnöjd med berget av gamla skor!



Snö snö mera snö

Hemkommen efter en trevlig tjejkväll på Gästis i Brösarp! Va där med Louise och vi hade sett fram emot att få höra Ewa på William Safaris som skulle komma och prata. Tyvärr hade hon blivit insnöad och föredraget blev inställt :( Men förhoppningsvis skulle de boka om till slutet av mars.

För övrigt har jag spenderat de senaste dagarna hemma och pluggat på dagarna och i Tommarp och jobbat på kvällarna, så det va skönt med en ledig kväll!

Igår jobbade jag till 22, sedan körde jag hem till min mamma som skulle sysselsätta sig och vara vaken hela natten på hon skulle på sömn-EEG idag. Spenderade för-natten med henne och kolla på Twilight (3dje gången jag såg den) innan jag körde hem och la mig vid 02.30 tiden..

Nu ska jag lägga mig och läsa lite till på "Om jag kunde drömma", har blivit en riktig Twilight-nörd :) Rår inte för det, har helt enkelt blivit förälskad i denna omöjliga kärlekshistoria!


Allahjärtansdag...

Igår va det alla hjärtans dag. Fick goda praliner av D och han fick en söt hjärtegris av mig :)

På kvällen åkte vi och kolla på bio, det blev Avatar.

Eftersom filmen va i 3D fick vi ha lyxiga glasögon på oss :)



Det va en bra film, väldigt fint gjord! Men guud så trötta vi va i ögonen och huvudet efteråt!! Vi konstaterade att det nog va ovanan att ha glasögon på sig..


Brist på motion...

-Vilken typ av motion kör du??
-Slow motion...


Lite bilder från de senaste dagarna!

I Söndags fick vi trevligt besök av Lina och Pontus!




I Onsdags pluggade jag hos Lina. Eftersom Nitro hade en veterinärtid på em fick han följa med och leka med sin bästa vän Enya, så att vi sedan skulle kunna åka direkt vidare när det var dags.





Lek & Bus

Väl hos veterinären framkom det efter många om och men att Nitros ben nog inte varit brutet ändå... Han hade haft växtvärk :S Jaaaha.. 2 veckors gips för växtvärk.. hmm.. Aja, huvudsaken är att han snart e bra igen!

Idag har det varit föreläsning i statistik heeeeela dagen.. Det va sjukt trist!
Imorn fortsätter det... 9-12.. Hoppas jag överlever..

Nu ska jag gosa med hunden & katten.
Byebye!


Trevlig kväll

Ikväll har vi haft några vänner hemma på middag, god kalkongryta med ris och hemmagjord chokladpudding med romgrädde till efterrätt.

Nitro lekte fint med sin vän Enya hela kvällen, skönt att de kunde leka lugnt tillsammans nu när han är bandagerad så att vi inte behövde dela på dem!

En lugn och mysig kväll helt enkelt :)

RSS 2.0