Söndag

Nu har precis lillebror varit här och hälsat på :) Eftersom besöket kom så oplanerat blev han bjuden på en lunch bestående av en macka och en tallrik snabbmakaroner :S Näringsrik mat storasyster bjuder på när han väl kommer på besök.... Nu har han begett sig tvärs över gatan till sin söta flickvän :)

Om ngn timme bör lillasyster Ulrika med sambo dyka upp. Vi ska lägga in vitlökar ikväll inför hennes 20-årsparty. Det blir en sort med chilimarinad och en sort med örtmarinad :) Hoppas att de blir goda! Har bara lagt in med chili innan och det brukar bli gott!


Lillejulafton

Nu är granen klädd och vår lilla familj är redo att ta det lugnt inför morgondagen. Nitro tyckte det var väldigt märkligt med ett träd inomhus. Marcels ögon växte oxå en smula, sedan bråkade han med glittret medans jag försökte hänga det på granen.


Marcel och Nitro myser vid granen.


Första snön

Idag har Nitro fått uppleva sin första riktiga snö.. Tidigare har det legat ett dammlager av snö på gräset men jag tror inte han har reagerat över det... Men idag va det lite mer ordentligt :)


Nitro

   
Bus Bus Bus


Marcel Fyllde 3 år igår. Så han har upplevt snö tidigare.
Han tyckte som vanligt att det va toppen att gå i drivor och jaga snöbollar :)


Marcel spanar ut över vinterlandet

 


Lite inomhusaktivering.

Nu har jag och Nitro precis blivit klara efter en timmes aktivering. Utmattad av all hjärngympa ligger han nu och sover i hallen.

Här kommer lite bilder.

 




Utöver petflaske-leken testade vi även en ny lek med kryddor, där jag strödde lite krydda i ett hörn i huset, sedan fick Nitro lukta på kryddburken och leta upp vart i huset kryddan fanns. Olika kryddor varje gåcg gjorde att han verkligen blev trött i skallen! Tog självklart inga kryddor som t ex vitpeppar.. Hade ju inte varit så skönt i nosen på Nittran. :S


Nyfunnen Lycka

Melissa Horn

Sitter och lyssnar på senaste skivan. Kan inte sluta förundras av de vackra låttexterna.




Första advent - Glöggparty

I söndags va en del av våra vänner här hemma på Glöggparty. Det va väldigt mysigt! Vi bjöd på 3 olika sorters glögg och tilltugg till det. Bland annat så var Lina och Jimmy här, och med sig hade de lilla Enya. Detta gjorde förstås Nitro lycklig och han busa med henne en god stund i början av kvällen.

 
Här vart nästan alla samlade :)



 
Mingelbordet

 

 


RSS 2.0